Administracija

RSS
Modified on 22.09.2022. 09:08:AM by htz.fladesic Categorized as Novi FAQ
TURISTIČKA PRISTOJBA TURISTIČKA ČLANARINA PRIJAVA/ODJAVA ADMINISTRACIJA IZVJEŠTAJI ZAKONI I PRAVILNICI OSTALO
Pod kojim uvjetima se obveznik oslobađa plaćanja turističke pristojbe u 2021. godini? Tko je obvezan plaćati turističku članarinu? Može li se u sustavu eVisitor izvršiti pregled neodjavljenih turista kojima je prošao datum odjave? Na koji način napraviti ispravak financija zaključane godine u eVisitoru? Može li se u izvještajima dugovanja dodati kolona adresa boravka? Tko se smatra stanovnikom općine/grada? Kako pristupiti testnoj okolini?
Što napraviti u slučaju ako sam naslijedio objekt, ali sam dvostruko zadužen? Moram li plaćati turističku članarinu ako na mojem području ne postoji lokalna turistička zajednica? Na koji način dati pristup eVisitoru za prijavu i odjavu turista stranim državljanima kojima je objekt dan u zakup? Kako promjeniti vrstu objekta iz nekomercijalni smještaj u kuću za odmor? Na koji način u eVisitoru napraviti listu broja prijava nekomercijalnih gostiju, obveznika koji imaju više od 15 prijavljenih turista? Kako otvaramo objekt strancima stanovnicima? Što je internal server error?
Tko donosi odluku o visini turističke pristojbe? Način obračuna i naplate turističke članarine? Što napraviti s odjavom turista u slučaju smrti iznajmljivača dok u objektu borave gosti? Kako promjeniti vrstu objekta (npr. iz OPG-a u fizičku osobu ili obrnuto)? Izvještaji su komplicirani, postoje li predefinirani? Što kada pravna osoba ode u stečaj? Upute za API
Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja
Želim više Želim više Želim više Želim više Želim više Želim više Želim više

NAJČEŠĆA PITANJA


1. Na koji način napraviti ispravak financija zaključane godine u eVisitoru?
2. Kako promjeniti vrstu objekta iz nekomercijalni smještaj u kuću za odmor?
3. Kako promjeniti vrstu objekta (npr. iz OPG-a u fizičku osobu ili obrnuto)?

Ostala pitanja