Anonymous

eVisitor

RSS
Pretraži wiki

»

PoweredBy

eVisitor-Wiki

RSS
Modified on 16.11.2021. 03:07:PM by htz.fladesic Categorized as pocetna stranica
TURISTIČKA PRISTOJBA TURISTIČKA ČLANARINA PRIJAVA/ODJAVA ADMINISTRACIJA IZVJEŠTAJI ZAKONI I PRAVILNICI OSTALO
Pod kojim uvjetima se obveznik oslobađa plaćanja turističke pristojbe u 2021. godini? Tko je obvezan plaćati turističku članarinu? Može li se u sustavu eVisitor izvršiti pregled neodjavljenih turista kojima je prošao datum odjave? Na koji način napraviti ispravak postojećih objekata u eVisitoru? Može li se u izvještajima dugovanja dodati kolona adresa boravka? Pravna osoba i otvaranje objekta nekomercijalnog karaktera Kako pristupiti testnoj okolini?
Što napraviti u slučaju ako sam naslijedio objekt, ali sam dvostruko zadužen? Moram li plaćati turističku članarinu ako na mojem području ne postoji lokalna turistička zajednica? Na koji način dati pristup eVisitoru za prijavu i odjavu turista stranim državljanima kojima je objekt dan u zakup? Kako vezati objekt na obrt? Na koji način u eVisitoru napraviti listu broja prijava nekomercijalnih gostiju, obveznika koji imaju više od 15 prijavljenih turista? Smještaj osoba u objekte crkve, bolnice… Što je internal server error?
Tko donosi odluku o visini turističke pristojbe? Način obračuna i naplate turističke članarine? Što napraviti s odjavom turista u slučaju smrti iznajmljivača dok u objektu borave gosti? Kako promijeniti vrstu objekta (npr. iz OPG-a u fizičku osobu ili obrnuto)? Što kada pravna osoba ode u stečaj? Upute za API
Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja Ostala pitanja
Želim više Želim više Želim više Želim više Želim više Želim više Želim više
  Name Size
- evisitorpočetna.png 675.35 KB

ScrewTurn Wiki version 3.0.5.629. Some of the icons created by FamFamFam.